Actualment formo part d'aquests projectes musicals:


Grallers de la Torre

Tocant la gralla. Grup de grallers format per 3 gralles i timbal. Hem editat el llibre "Repertori per a gralla de Josep Mercader Ramon (a) Astó (1886–1964)" que hem presentat per diferents escenàris del país, entre ells els del Festival Tradicionàrius (2013). Som David Morlà, Raül Flores, Adrià Grandia i Daniel Cañellas

www.grallers.cat

Fanfara de Torredembarra

Tocant la gralla. Banda d'instruments de vent que incorpora la gralla com a instrument solista. Format per gralles, clarinets, trompetes, trombons, tuba, caixa i bombo.

www.fanfara.cat

Espremulls, cobla antiga

Tocant la tarota (xirimia). Grup de música tradicional que recrea les antigues cobles de ministrers. Hem editat una maqueta i hem col·laborat en diverses gravacions col·lectives. Som Carles Clavero (sac de gemecs), Pau Plana (flabiol i tamborí), David Morlà (tarota), Albert Soler (tarota), Josep Ma Orellana (trombó), Marc Riera (baixó) i Robert Querol (percussió).

www.espremulls.cat

Julivert

Tocant el baix elèctric i veus. Cançons pròpies, adaptacions del cançoner popular. Som Jordi Suñé (guitarra i veu), David Morlà (baix i veus), Gerard Torres (acordió diatònic i veus) i Daniel Cañellas (percussió i veus).

www.julivert.cat


Anteriorment he format part de:

Hort del Nap

Tres

Aynulatac

Companyia d'espectacles Pa Sucat

Cafetera Exprés

La Quadrilla d'en Peroi

Papa:Noes

Cagant Melodies


També he col·laborat en altres formacions de música tradicional com: Borregaires d'Esplanes, Bufalodre, Ministrers de Valls, Ministrers de Lleida o Grallers els Mosquits.
Amunt